Zoek jij een zeilmaatje? Meld je nu aan!

Dé zeilmaatje site van België!

Vind een zeilmaatje

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in zeilen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

+1
Hallo! Ik ben op zoek naar een leuke sportpartner die samen wilt gaan ballroom dansen (beginner). volledig profiel
Steeds meer word ik verliefd op de zee, op water, op boten, op zeilen... Wie neemt me mee op een zalig zeil- of boottochtje.?? Ook om te zwemmen of te wandelen hoop ik een maatje te vinden waarmee het beetje klikt. Basistempo bij deze activiteiten graag...Ik moet en wil graag meer bewegen, maar mis iemand om op regelmatige basis mee af te spreken. Mensen die graag via een om wegje wandelen, dit kan vast en zeker, als je wat kan puzzelen...Mijn echte naam hoort bij Hugo, ervoor komt een woordje , je opent het elke dag op je computer en dan volgt een 2 (t-w-o) alles ingekaderd in de gele provider....je weet me wel te vinden denk ik . volledig profiel
+3
Graag zou ik genieten van wat tof gezelschap voor een fikse wandeling, een mooie fietstocht, een uitstap met een brede keuzewaaier, een film- of andere culturele voorstelling, een avondje stappen, enz.... volledig profiel
Liefhebber van bergen, hiken, klimmen en alpinisme. Het liefst van al ben ik constant buiten in de bergen, maar door gebrek aan hike en klim buddy's kom ik veel minder op mijn favoriete speeltuin dan gewenst. Goedlachs, positief en behulpzaam zoek ik steeds van waarde te kunnen zijn voor anderen. (althans dat is wat mijn partner mij zei toen ik vroeg wat ik hier moest schrijven gezien ik geen schrijfwonder ben en al zeker niet als het over mezelf gaat) volledig profiel

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een zeilmaatje via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een zeilmaatje vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een zeilmaatje, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een zeilmaatje vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 261 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Tati · deze maand

Goed

Ikzelf ben heel tevreden heb er niet alleen een fietsmaatje aan over gehouden maar ook een schat van een partner

TDFer · deze maand

Maatje gevonden

Heel snel de ideale match gevonden. Merci sportpartner

Quercus · deze maand

Goed . Nieuwe website is een stuk aangenamer dan voorgaande .

Doe zo verder .

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."