Samen is meer.

Dé sportmaatjes site van België!!

vind je match

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

De nieuwste leden van vandaag

Heb jij al ontdekt hoe fijn het is om met twee te genieten van deze wereld EN terzelfdertijd een steentje bij te dragen aan de zorg voor ons klimaat, bijvoorbeeld schapen drijven? Zo ja dan vele knuffels voor jou !!!!!!!!!!!!! volledig profiel
+1
Dans en muziek zijn mijn hobby's maar ga ook graag wandelen en fietsen. Of misschien een nieuwe sport ontdekken. volledig profiel
Ben niet echt sportief aangelegd en het zou fijn zijn om te starten met wandelen of dansen met een 'maatje' . Genieten van de natuur. Verwondering tijdens een wandeling met iemand kunnen delen. Misschien een uitdaging maar ik kijk er naar uit. Moniek volledig profiel
Looking for someone to play squash or tennis with during the weekend. Level: beginner volledig profiel

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Marjolijn vond 45 wandelmaatjes en maakte 3 proefloopjes. Ben je de 4de?

Marjolijn is een levenslustige vrouw van 66 jaren jong en op zoek naar een wandelvriendin. Lees hier hoe Sportpartner haar al 3 keer hielp!

Lees het hele verhaal

Samen actief via Sportpartner

Vind een sportmaatje bij jouw uit de buurt

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,1 uit 5 gebaseerd op 407 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Klaproos · deze week

feedback

oké site

Greet61 · deze week

Punten

Niet duur én geen moeilijke opzegging

nonkel jef · deze maand

goed

Het is een duidelijke website en overzichtelijk

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."