Samen is meer.

Dé sportmaatjes site van België!!

Vind je match

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

De nieuwste leden van vandaag

Hi! Pas een paar padel-lessen gehad, maar omdat het moeilijk is om beginnende matches te spelen om een ander persoon te vinden om lessen mee te doen, dacht ik van het hier eens te proberen 😃 altijd ook open voor andere sporten mee te doen en uit te proberen en om gezellig nieuwe mensen te leren kennen, de vrienden-pod mag wat uitgebreid worden🙃 volledig profiel
Fitness is een deel van mijn leven Nothing beats a fit body Altijd wel aktief bezig met iets hou niet zo van stil zitten 💁 volledig profiel
+1
Ik ben een eerlijke goedlachse speelse man die nog van het leven wil genieten volledig profiel
+4
Ik zoek een tennispartner (M of V). Het is zeer lang geleden maar kon vroeger redelijk tennissen. Daarnaast zoek ik een nog een danspartner voor bachata, salsa of andere stijl. Ben single en heb veel tijd en dus flexibel. Ook interesse in andere activiteiten zoals wandelen, hiking, klimmen, badminton, boogschieten, ... volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Marjolijn vond 45 wandelmaatjes en maakte 3 proefloopjes. Ben je de 4de?

Marjolijn is een levenslustige vrouw van 66 jaren jong en op zoek naar een wandelvriendin. Lees hier hoe Sportpartner haar al 3 keer hielp!

Lees het hele verhaal

Samen actief via Sportpartner

Vind een sportmaatje bij jouw uit de buurt

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 629 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

jo · dit jaar

Interessante site

Ik vind het een sociaal interessant kanaal om nieuwe mensen te leren kennen

Johan · dit jaar

Zeer goed

Vertrek naar buitenland daarom mijn uitschrijving

Albert · dit jaar

Good

Good

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."