Samen is meer.

Dé sportmaatjes site van België!!

Vind je match

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

De nieuwste leden van vandaag

Hey, ik ben kotstudent in Gent. De meeste van mijn vrienden in Gent spelen geen tennis dus ben ik op zoek naar een tennispartner die af en toe in de week eens een uurtje wilt tennissen (enkel of dubbel maakt niet uit). Padel, badminton en squash zie ik ook zitten, maar dan eerder op beginners niveau volledig profiel
Ik ben gepensioneerd en fiets graag. Ik hou ook van strandwandelingen, weer of geen weer. volledig profiel
Ik ben op zoek naar iemand om samen wandelingen te maken en zo nieuwe mensen te leren kennen. Andere interesses die ik heb: fitness, schilderen, creativiteit volledig profiel
Hey hey kben brain zoek iemand om mee te wandelen samen met mn hondje clio omgeving kortrijk om te beginnen wil later wel verder gaan😁 volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Marjolijn vond 45 wandelmaatjes en maakte 3 proefloopjes. Ben je de 4de?

Marjolijn is een levenslustige vrouw van 66 jaren jong en op zoek naar een wandelvriendin. Lees hier hoe Sportpartner haar al 3 keer hielp!

Lees het hele verhaal

Samen actief via Sportpartner

Vind een sportmaatje bij jouw uit de buurt

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,1 uit 5 gebaseerd op 549 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Veerle4 · dit jaar

Sport

Leuk

Brabo · dit jaar

Prima

Het idee en naam van deze site is prima. Sporten en kennismaken met andere mensen is tussenweg om vriendschap, partner of liefde vinden. Proficiat!

Danielle · dit jaar

toffe site

Heel tevreden van. Heb al een paar leuke vriendinnen gevonden via jullie.

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."