Samen is meer.

Dé sportmaatjes site van België!!

Vind je match

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

De nieuwste leden van vandaag

Ik ben hoog sensitief en geniet graag van een etentje, terrasje, weekendje weg … Ik ben recent veel beginnen wandelen en heb dit rustig opgebouwd van korte tot langere afstanden. In augustus heb ik nog de Vierdaagse van de IJzer gestapt met name 4 x 32 km. Zondag heb ik de 20 km van Brussel gestapt. Naast het wandelen ga ik ook graag zwemmen en ben paar maand geleden beginnen joggen. Momenteel jog ik 5 - 7 km. Heb ook veel interesse om opnieuw te fietsen. Het zou fijn zijn om mensen te leren kennen om mee af te spreken. Hoeft niet altijd lange afstanden te zijn. Heb ook interesse om wandelingen te doen vanaf ongeveer 8 a 10 km … Geniet na het wandelen nog graag na op een terrasje voor een hapje en een drankje! volledig profiel
Hey, met mijn electrische fiets heb ik al het ganse land doorkruist. Ik beweeg me graag rustig in het groen. Mooie wandelingen maken vind ik ook fijn volledig profiel
Ik heet Jetje, ben 65 jaar en jong van geest. Ik wandel en fiets graag, kijk graag TV : een goeie film of een docu. Ik ben goedlachs, hou veel van humor. volledig profiel
Ik zoek iemand die zich in het weekend 3 uurtjes kan vrijmaken om te wandelen. Alleen is maar alleen. volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Marjolijn vond 45 wandelmaatjes en maakte 3 proefloopjes. Ben je de 4de?

Marjolijn is een levenslustige vrouw van 66 jaren jong en op zoek naar een wandelvriendin. Lees hier hoe Sportpartner haar al 3 keer hielp!

Lees het hele verhaal

Samen actief via Sportpartner

Vind een sportmaatje bij jouw uit de buurt

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,1 uit 5 gebaseerd op 509 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Linda · dit jaar

Duidelijk

Serieuze mensen.

Nancyke · dit jaar

Website in groei.

Goed.

Jackie · dit jaar

Zeer goed.

Tevreden over de site, vlot om contact te leggen.

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."