Samen is meer.

Dé sportmaatjes site van België!!

vind je match

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

De nieuwste leden van vandaag

Mijn naam is Vanessa. 43 jaar en samenwonend met Rob. 2 kinderen van 15 en 18 jaar. Ik ben actief als fotografe en commercieel medewerker. In. Mijn vrije tijd houd ik van de natuur. Wandelen en kruiden zoeken in de natuur is wat ik het liefste doe. Een koffietje drinken na een mooie wandeling hoort daar natuurlijk bij.. Ik ben op zoek naar iemand die houdt van wandelen en mooi plekjes kent in regio Limburg zodat we samen als vrienden of vriendinnen op pad kunnen gaan om deze plekjes te bezoeken. volledig profiel
Graag zou ik iemand vinden om te gaan wandelen,ben nog maar een beginnende.groetjes volledig profiel
Ik vertoef graag in de natuur...maar alleen wandelingen maken zie ik niet zo zitten. volledig profiel
Ik kijk niet per se, maar als het klikt voor het meest uitdagende spel ... (en) golf natuurlijk 😉Meestal speel ik wedstrijden, maar het kan ook leuk zijn om ontspannen te spelen met een ervaren golfer. I'm not necessarily looking, but when it clicks...for the most challenging game ... (and) golf of course 😉 Usually I play competitions but it might also be fun to enjoy a relaxed round with an experienced golfer. (DE / EN / NL / FR) volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Marjolijn vond 45 wandelmaatjes en maakte 3 proefloopjes. Ben je de 4de?

Marjolijn is een levenslustige vrouw van 66 jaren jong en op zoek naar een wandelvriendin. Lees hier hoe Sportpartner haar al 3 keer hielp!

Lees het hele verhaal

Samen actief via Sportpartner

Vind een sportmaatje bij jouw uit de buurt

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,1 uit 5 gebaseerd op 436 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Ria · vandaag

Sportieve beoordeling

Tamelijk vlug twee dames gevonden die wilden wandelen. Ik zoek nu iemand die langere wandelingen en fietstochten kan doen, dus blijf ik nog een tijdje bij Sportpartner. Gemakkelijke website, heel duidelijk.

Dimitri · vandaag

Goed

Heel goede service

Johan · deze week

Ok

Mooi site sportpartner

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."