Samen is meer.

Dé sportmaatjes site van België!!

Vind je match

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

De nieuwste leden van vandaag

+2
Dag sportievelingen, dit lijkt mij geweldig om nieuwe mensen te leren kennen 😎Je mag er ook nog kitesurfen en duiken aan toevoegen! Dansen is alleen salsa en bachata, hoewel al wel ff geleden. Klimmen liefst alleen indoor, of klimax Puurs buiten. volledig profiel
Hallo sportief maatje in spe 😉, hou jij ook van een wandeling in de natuur of een culturele stadswandeling? Kan een fietstochtje je bekoren of ga je ook graag een keer uit de bol op 1 of andere danceparty? Laat dan maar van je horen. Wie weet matchen we nog op meerdere vlakken...... Nog een tip : een positieve ingesteldheid vind ik wel belangrijk ;-) volledig profiel
Hou van country dansen wandelen en fietsen volledig profiel
Asjemenou! Beginnend MTB'er wil liever niet alleen de natuur in. Down-to-earth, levensgenieter, jong van geest en openminded. volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Marjolijn vond 45 wandelmaatjes en maakte 3 proefloopjes. Ben je de 4de?

Marjolijn is een levenslustige vrouw van 66 jaren jong en op zoek naar een wandelvriendin. Lees hier hoe Sportpartner haar al 3 keer hielp!

Lees het hele verhaal

Samen actief via Sportpartner

Vind een sportmaatje bij jouw uit de buurt

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,1 uit 5 gebaseerd op 514 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Marnix · deze maand

Een heel tevreden racefietser.

Via Sportpartner.be vond ik een lieve racefietsvriendin. Bedankt aan het team.

Herman · deze maand

goed

deze site is goed opgebouwd.

bieke · dit jaar

Goed

Tevreden v!

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."