Samen is meer.

Dé sportmaatjes site van België!!

Vind je match

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

De nieuwste leden van vandaag

+4
Hey, Bernard, Hou van natuur, ben heel positief ingesteld, hou van lachen en zou leuk zijn om op die manier samen te sporten of een gezellige wandelende babbel te doen...Don't have a nice day, Have a great day...😊☀️ volledig profiel
Hallo, ik ben zelf een beginnende loper. Heb al enkele keren alleen geprobeerd, maar alleen is het vele moeilijker dan met iemand samen. Dus daarom op zoek naar iemand die zelf ook beginnende is of reeds ervaren en me het met geduld wilt leren. 😉 Zou graag met de 5km beginnen en wie weet geraak ik wel tot 10 enz..😃 volledig profiel
Ik ben Veerle en zoek een wandelmaatje. Wandelen brengt rust én nieuwe ideeën... volledig profiel
Ik zoek een sportmaatje, ben 61 j en kan zowel overdag als savonds...met oog op een leuke vriendschap Hopelijk tot later... groetjes annita volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Marjolijn vond 45 wandelmaatjes en maakte 3 proefloopjes. Ben je de 4de?

Marjolijn is een levenslustige vrouw van 66 jaren jong en op zoek naar een wandelvriendin. Lees hier hoe Sportpartner haar al 3 keer hielp!

Lees het hele verhaal

Samen actief via Sportpartner

Vind een sportmaatje bij jouw uit de buurt

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,1 uit 5 gebaseerd op 591 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

TOM · dit jaar

Super!

10/10

Tom · dit jaar

goed

goed

Reen · dit jaar

Goed

Cool

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."