Samen is meer.

Dé sportmaatjes site van België!!

Vind je match

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

De nieuwste leden van vandaag

+2
Dynamische vijftiger die de bladzijde heeft omgeslaan en klaar is voor een nieuw hoofdstuk volledig profiel
Hoi, mijn naam is Vlada. Ik dans bachata sinds een paar maanden. Ik heb hiervoor privé lessen genomen en heb heel wat geleerd ondertussen. Ik zoek dus een danspartner om samen mee te dansen. Ik ben in een relatie dus gelieve niet te sturen voor meer. volledig profiel
Hoi, Ik ben Jilly, en ik ben een bezig bijtje dat al een hele tijd geïnteresseerd is in de sport squash maar best wel moeite heeft met het vinden van een regelmaat doordat ik altijd opzoek moet gaan naar een squash maatje. Ik hoop hier dan ook snel mijn maatje te vinden! volledig profiel
Hey, ik volg momenteel Padel lessen en heb de smaak helemaal te pakken. Op zoek naar maatjes om dit in Waregem blijvend te doen. Grtjs Delfine volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Marjolijn vond 45 wandelmaatjes en maakte 3 proefloopjes. Ben je de 4de?

Marjolijn is een levenslustige vrouw van 66 jaren jong en op zoek naar een wandelvriendin. Lees hier hoe Sportpartner haar al 3 keer hielp!

Lees het hele verhaal

Samen actief via Sportpartner

Vind een sportmaatje bij jouw uit de buurt

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 606 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Mike · vorige jaar

Werking

Tevreden

Annick · vorige jaar

Lijkt me super leuk

Ik denk dat ik beter nog even wacht! Ik heb nogal veel om te verwerken en zal eerst terug mezelf moeten tegenkomen.Op dit moment kan niemand de echte Annick leren kennen!

Marina · vorige jaar

Beoordeling sport dating

Ben hier maar juist op maar den dat dat een toffe site is

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."