Zoek jij een hardloopmaatje? Meld je nu aan!

Dé hardloopmaatje site van België!

Vind een hardloopmaatje

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in Hardlopen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Door de bossen , strand of hei en met een 4 viervoeter aan mijn zij.... Daar kan nog altijd een wandelmaatje bij... volledig profiel
Hoi ik ben Donna en ik wil wat frequenter gaan lopen. Ik ben een startende loper maar ik ben vrij sportief en mijn conditie bouwt snel op. M.a.w. need a bit of time to get back into it. Ik zoek een loopgroepje in Gent, liefst in de ochtenden op ma-woe-do-vrij en zondagen. Max 3 keer per week. Lieve groetjes, Donna volledig profiel
Ik woon nog niet lang in het Hasseltse en zoek iemand om samen mee te sporten. volledig profiel
+4
Hey, Bernard, Hou van natuur, ben heel positief ingesteld, hou van lachen en zou leuk zijn om op die manier samen te sporten of een gezellige wandelende babbel te doen...Don't have a nice day, Have a great day...😊☀️ volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een hardloopmaatje via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een hardloopmaatje vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een hardloopmaatje, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een hardloopmaatje vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 498 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Albert · dit jaar

Good

Good

Pomone · dit jaar

Leuk

Leuke site om iemand te ontmoeten die dezelfde interesses heeft.

jo · dit jaar

AFSPRAKEN

over het algemeen toffe mensen om samen te sporten. Af en toe zit er toch iemand tussen met "andere" bedoelingen....

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."