Veelgestelde vragen

Ja. Sowieso hoef je geen achternaam en ook geen woonadres op te geven tijdens het registreren. Dus niemand weet wie je bent of waar je woont. Bovendien wordt jouw e-mailadres alleen gebruikt om jouw meldingen te sturen. Deze is dus niet zichtbaar voor anderen. Aanmelden doe je alleen met een naam. En mag voor je voornaam zijn, maar de meesten gebruiken een schuilnaam. Gesprekken voeren gaat via de interne chat. Maak je een echte sportafspraak, daar gaat het uiteindelijk om, spreek dan af op een publieke plek waar ook anderen aanwezig zijn.
Jazeker! Je kunt SportPartner gratis en zonder verplichtingen uit proberen. Je zit dus nergens aan vast en je kunt gratis kijken of er genoeg interessante matches voor je zijn. Pas als je echt in gesprek wilt zijn met anderen kun je kiezen of je wel of niet ook Premium lid wordt.
Natuurlijk niet! Jouw informatie is alleen nodig om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken op de website. Jouw informatie zal nooit verkocht worden aan derden. Daarnaast hoef je bij Sportpartner ook maar heel weinig informatie op te geven om lid te worden. Zo vragen wij geen achternaam en ook geen exact woonadres.
Soms vinden mensen het lastig om als eerste een bericht te schrijven naar iemand. Daarvoor is de high five bedoeld. Hiermee toon je wel jouw interesse, zonder dus meteen een heel bericht te verzinnen. De ontvanger weet dat je geïnteresseerd bent en kan antwoorden met een bericht. Of ook met een high five :-).
Om de kwaliteit van de website hoog te houden voor jou en anderen worden alle profielen handmatig gekeurd. Ze moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. Hieronder vind je de meest voorkomende redenen waarom een profiel niet goedgekeurd wordt: - Het profiel bevat commerciële informatie. Bijvoorbeeld reclame voor producten. - Het profiel bevat persoonlijke informatie, zoals e-mailadressen of telefoonnummers. - Er stonden teveel afkortingen en/of onduidelijke teksten in. - Het taalgebruik was ongeschikt/ongepast. - Het profiel had informatie die niet relevant is voor Sportpartner. Als je van mening bent dat je profiel ten onrechte afgekeurd is laat ons dit dan weten. Het kan natuurlijk ook een fout van onze kant zijn. Verstuur je profiel dan nog een keer zodat dit weer gekeurd kan worden. Log in op de website en ga naar de ''Mijn Account'' pagina. Deze kun je rechtsboven op het scherm vinden nadat je ingelogd bent.
Om de kwaliteit van de website hoog te houden voor jou en anderen worden alle profielen handmatig gekeurd. Ze moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. Hieronder vind je de meest voorkomende redenen waarom een profielfoto niet goedgekeurd wordt: - Het is een groepsfoto. Deze zijn niet toegestaan. Het gaat hier alleen om jou! - Je kunt persoonlijke informatie zien op deze foto zoals een kentekenplaat of een (compleet) adres. - Het was geen echte foto. Wij vinden konijntjes ook leuk maar die kunnen geen lid worden van SportPartner. - De foto was beledigend of ongepast. Als je van mening bent dat je foto ten onrechte of per ongeluk afgekeurd is laat ons dit dan weten. Het kan natuurlijk een fout van onze kant zijn. Als je gelijk hebt zullen we er alles aan doen om het goed te maken.
Als je vraag hier niet bij staat kan je contact opnemen met de klantenservice. Onze service teamleden werken dagelijks en zelfs ook vaak in het weekend. Hoe? Log in en ga naar de klantenservice pagina. Vul het formulier in en ons service team reageert zo snel mogelijk.
Afmelden is gemakkelijk. Ga naar jouw instellingen. Scroll helemaal naar beneden en daar vind je de afmeld knop. Hou er rekening mee dat dit niet ongedaan gemaakt kan worden. Je moet jezelf opnieuw inschrijven als je account verwijderd is. Daarnaast raak je ook al je berichten en contacten kwijt.
Ga naar de instellingen pagina. Daar vind je een link om jouw wachtwoord te wijzigen. Gebruik geen rare tekens, alleen letters en cijfers.
Ga naar jouw profiel pagina. Daar kan je een andere naam verzinnen.
Met het gratis basis lidmaatschap kan je Sportpartner eerst ontdekken. Het kost dus niks om erachter te komen of er genoeg matches voor je zijn. Zijn er genoeg matches en heb je inderdaad gesprekken, pas dan kan je besluiten om ook Premium lid te worden. De kosten zijn afhankelijk van de duur van jouw gekozen lidmaatschap. De meest actuele prijzen vind je altijd om de betaalpagina. In het geval dat je jouw lidmaatschap wilt beëindigen, kan je dat op elk gewenst moment doen. Geef ons een seintje via het klantenformulier.
Ga naar de instellingen pagina en klik op de wijzig link.
Dat is gemakkelijk. Daar krijg je via e-mail een melding over. Maar het is de moeite waard om zelf vaak in te loggen en te kijken wat er bij jou in de buurt allemaal gebeurt.
Geen paniek! Ga naar de login pagina en klik op ''Wachtwoord vergeten''. Vul hier je e-mail adres in dan sturen wij je een e-mail met een link. Klik op de link en je gaat naar de pagina waar je een nieuw wachtwoord kunt maken.
Dat is er helaas te weinig animo voor. Maar! Geef ons alsjeblieft wel door welke sport jij vindt dat ontbreekt. Want ontvangen wij dat verzoek vaker, dan zullen we het zeker gaan toevoegen. Zo is vorig jaar nog Padel toegevoegd. Wij kregen daarover zodanig veel verzoeken dat het dus is toegevoegd.
Dat moet niet. Maar we raden het wel sterk aan. Je hebt dan echt veel meer kans op het vinden van een sportpartner. Je vindt het zelf toch ook leuk om te zien met wie je te maken hebt?

Staat je vraag er niet tussen?

neem contact met ons op