Zoek jij een danspartner? Meld je nu aan!

Dé danspartner site van België!

Vind een danspartner

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in Dansen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Spontaniteit en gezondheid staan bij mij op een gedeelde eerste plaats. Zwemmen, lopen, fietsen... Een gezellige wandeling op een mooie dag kan er altijd van af 😊 volledig profiel
+6
Op zoek naar een sportmaatje om de motivatie hoog te houden en nieuwe mensen te leren kennen. Ik sta open voor verschillende sporten en ga reeds fitnessen in Hamme. volledig profiel
Goh op zoek naar iemand of meerdere om samen wat leuke dingen te doen. Papa van 2 kids 10 en 16. volledig profiel
Vlakbij de Kalmthoutse Heide en de Ossendrechtse duinen wonende🌳🌲 zijn wandelen en fietsen de ideale ontspanning. Maar ook met de auto naar andere natuurgebieden rijden om daar nieuwe plekjes te ontdekken vind ik een leuke afwisseling. Halt houden bij een café of taverne of lekker relax onder de bomen met een picknick om de benen wat rust te bieden mag niet ontbreken😉 Enkele zomers geleden ben ik gestart met MTB. Helaas door tijdsgebrek staat mijn fiets al enige tijd op stal. Het fietsen in de natuur tussen de bomen🌲🚲🌳 wil ik graag hervatten. Dansen💃💃💃 Geregeld volg ik een lesje Nia, meestal zondagvoormiddag. Begin september ga ik deelnemen aan een kennismakingsles Salsa.....wie weet vind ik het leuk 👍en sluit ik me aan bij de wekelijkse salsalessen die op woensdagavond plaatsvinden. Padel, dé sport van deze tijd. Ikzelf heb het nog niet gedaan maar zou het graag een keer ervaren. Ben jij degene die het ook graag een keer probeert? Laten we samen ontdekken of we het leuk vinden en lachen met ons gestuntel om dan later héél misschien profs te worden🙃😉 volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een danspartner via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een danspartner vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een danspartner, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een danspartner vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 467 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Patrick · deze week

Leuke enthousiaste site

Alles gaat hier heel snel, binnen de paar minuten zelfs twee sportpartners gevonden die volledig aan mijn wensen voldoen ...

Stefaan · dit jaar

Mooi platform

Super leuke verrassende matches

Debby · dit jaar

Matches

Kreeg veel reactie maar heb nu geen tijd Mss dat ik me later inschrijf

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."