Zoek jij een danspartner? Meld je nu aan!

Dé danspartner site van België!

Vind een danspartner

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in dansen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Heb jij al ontdekt hoe fijn het is om met twee te genieten van deze wereld EN terzelfdertijd een steentje bij te dragen aan de zorg voor ons klimaat, bijvoorbeeld schapen drijven? Zo ja dan vele knuffels voor jou !!!!!!!!!!!!! volledig profiel
+1
Dans en muziek zijn mijn hobby's maar ga ook graag wandelen en fietsen. Of misschien een nieuwe sport ontdekken. volledig profiel
Ben niet echt sportief aangelegd en het zou fijn zijn om te starten met wandelen of dansen met een 'maatje' . Genieten van de natuur. Verwondering tijdens een wandeling met iemand kunnen delen. Misschien een uitdaging maar ik kijk er naar uit. Moniek volledig profiel
+4
Op zoek naar iemand om samen nieuwe sport uitdagingen aan te gaan volledig profiel

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een danspartner via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een danspartner vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een danspartner, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een danspartner vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,1 uit 5 gebaseerd op 313 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Klaproos · deze week

feedback

oké site

Greet61 · deze week

Punten

Niet duur én geen moeilijke opzegging

nonkel jef · deze maand

goed

Het is een duidelijke website en overzichtelijk

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."