Zoek jij een danspartner? Meld je nu aan!

Dé danspartner site van België!

Vind een danspartner

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in Dansen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Ik hou van vele soorten dansen. Van salsa word ik altijd blij. Lang geleden wat lessen gevolgd, maar ik vind het vooral plezant. Ik ben getrouwd en zoek dus geen relatie, maar iemand om samen mee naar dansfeestjes te gaan. Om niet alleen toe te komen of daar alleen rond te lopen. Ik hou van een goede babbel en plezier maken. Het hoeft niet tot in de vroege uurtjes, maar dat mag al eens. Ik heb geen rijbewijs en dus geen auto. volledig profiel
Ik heb zin om mijn sociale leven uit te breiden en om meer te gaan sporten. Samen is leuker dan alleen! volledig profiel
+2
Dynamische vijftiger die de bladzijde heeft omgeslaan en klaar is voor een nieuw hoofdstuk volledig profiel
Hoi, mijn naam is Vlada. Ik dans bachata sinds een paar maanden. Ik heb hiervoor privé lessen genomen en heb heel wat geleerd ondertussen. Ik zoek dus een danspartner om samen mee te dansen. Ik ben in een relatie dus gelieve niet te sturen voor meer. volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een danspartner via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een danspartner vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een danspartner, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een danspartner vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 513 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Albert · dit jaar

Good

Good

Pomone · dit jaar

Leuk

Leuke site om iemand te ontmoeten die dezelfde interesses heeft.

jo · dit jaar

AFSPRAKEN

over het algemeen toffe mensen om samen te sporten. Af en toe zit er toch iemand tussen met "andere" bedoelingen....

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."