Zoek jij een danspartner? Meld je nu aan!

Dé danspartner site van België!

Vind een danspartner

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in Dansen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Zelfstandig en niet altijd zoveel tijd, maar ik loop en padel graag maar liever niet alleen ;-). Mijn vaste loopmaat is uitgevallen, helaas. Dansen graag, maar dat zit nu nog wel ver weg, maar dat kan snel opgepikt worden lijkt me. volledig profiel
+1
Met de lente in het vooruitzicht wil ik graag terug wat vaker buiten zijn. Wandelen en fietsen, de natuur ontdekken en afsluiten met een gezellig terrasje 😉 volledig profiel
Ik ben op zoek naar nieuwe vrienden regio Temse, sint-niklaas om te gaan sporten of om andere leuke dingen te gaan doen zoals iets gaan drinken, Eten, bowlen, poolen etc ik woon nog niet zo lang in Temse vandaar dat ik hier graag wat nieuwe mensen zou leren kennen. volledig profiel
+1
Het lijkt me leuk om iemand beter te leren kennen tijdens het sporten. Ik houd van sport, al ben ik helemaal niet competitief ingesteld. Ik beweeg gewoon graag. Om in conditie te blijven, ga ik regelmatig joggen. Daarnaast speel ik volleybal en houd van skiën en watersport (doe ik enkel op vakantie). Ik houd ook van dansen maar heb nog nooit dansles genomen. Op feestjes kan ik wel veel op de dansvloer staan... volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een danspartner via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een danspartner vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een danspartner, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een danspartner vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 441 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Katleen · deze maand

bienbien

C'est un bon médium, le site est claire est simple a utiliser. La seule chose qui serait encore un plus, c'est de ne pas differentier au niveau de la langue mais de présenter tout les gens dans l'entourage, peu importe leur langue.

jan · deze maand

Top

Top

Geert · dit jaar

Mooi verhaal.

Heb gevonden wat ik zocht. Dus, voor mij geslaagd.

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."