Zoek jij een fitnessmaatje? Meld je nu aan!

Dé fitnessmaatje site van België!

Vind een fitnessmaatje

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in Fitness

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Hi! Ik ben Jasmijn. Nieuw in Oudergem en veel zin om het Zoniënwoud al lopend of wandelend beter te leren kennen. Jij ook? volledig profiel
Ben een jonge zestiger die heel graag wat sportiever wil zijn in mijn nieuwe omgeving. Altijd leuker om dit samen met iemand te kunnen delen. Ik leer je graag kennen..... volledig profiel
Recreatief fietsen (tot 50 km) met e-bike in wijde omgeving rond Meerbeke (Ninove), of verder. Voor een verdere rit verplaats ik me met wagen+fiets, geen probleem. Ontdek graag nieuwe routes, mooie natuur en gezellige terrasjes. Geen goed gesprek zonder gezonde portie humor. Ik hou van daguitstappen (kust, NL) en reizen in het algemeen. Ik tuinier en klus (jaja, zelf aangeleerd!). Ik ben goedlachs, sociaal en heb een goede inborst. Er zijn wat hoeken af; dat maakt het best wel plezierig. Afgerond ook: een volle lijn is ook een lijn. 😁 Ik loop niet zo wild van wielertenuetjes en de 'klikpedaalkwakkelgang'. Eerder grappig om zo in een stad of dorp te flaneren wanneer je daar een pitstop houdt. Maar och, ik ben flexibel. 😁 Mijn werkschema is dat ook: bij mooi weer kan ik na het werk fietsen. Op vrijdag, zaterdag en zondag any time. Ik maak er geen ratrace van: genieten en ontdekken zijn de drijfveer. En het leuk terrasje met dito babbel. Tot op de fiets? volledig profiel
+1
Hey, ik ben Fleur uit Hamme. Ik wil graag sportief bezig zijn op een plezante manier. En doe dit liever niet alleen. volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een fitnessmaatje via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een fitnessmaatje vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een fitnessmaatje, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een fitnessmaatje vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 440 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Katleen · dit jaar

bienbien

C'est un bon médium, le site est claire est simple a utiliser. La seule chose qui serait encore un plus, c'est de ne pas differentier au niveau de la langue mais de présenter tout les gens dans l'entourage, peu importe leur langue.

jan · dit jaar

Top

Top

Geert · dit jaar

Mooi verhaal.

Heb gevonden wat ik zocht. Dus, voor mij geslaagd.

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."