Zoek jij een fitnessmaatje? Meld je nu aan!

Dé fitnessmaatje site van België!

Vind een fitnessmaatje

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in Fitness

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

+6
Hallo, Ik ben Jan, 33, woon in Boutersem en ben op zoek naar leuke en vriendelijke mensen die van natuur houden om samen te bewegen - vooral wandelen in Vlaams Brabant maar ook in andere provincies als het de moeite waard is. Ik heb tijd zowel in de week als in het weekend. Leeftijd, orientatie enz maken niet uit, wel zin en motivatie om dingen samen te doen! Ik hoor graag van jou en hopelijk gaan we binnenkort samen wandelen:) volledig profiel
Hey, ik ben intussen al een tijdje terug alleen en heb geen wandelmaatje meer. Daardoor kom ik minder mijn huis uit en daar wil ik wat aan doen. Het is veel toffer om mooie (wandel)momenten te delen met iemand anders, toch? Ik ben rustig, een stille genieter en creatief. Vriendelijks, Jeroen volledig profiel
samen sporten en babbelen, onderhoudend conditie behouden en opbouwen dus! zwemmen en stevig wandelen genieten mijn voorkeur. volledig profiel
Goedlachse jongeman die graag sport, maar het niet leuk vind om dit alleen te doen. Wandelen, fietsen of lopen? Ik doe zo wat alles graag, maar graag in gezelschap. Zelf speel ik basketbal, maar ontdek ook graag andere sporten. volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een fitnessmaatje via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een fitnessmaatje vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een fitnessmaatje, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een fitnessmaatje vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 422 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

elfenkind · deze maand

Goede site

Een goede manier om samenhorigheid tussen mensen te krijgen door de diverse mogelijkheden om dingen te doen

Vince · vorige jaar

Prima

Prima

didida · vorige jaar

leuke site

leuke site

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."