Zoek jij een golfmaatje? Meld je nu aan!

Dé golfmaatje site van België!

Vind een golfmaatje

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in golf

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Ik ben een sportieve, coquette dame die houd van sporten, buiten zijn, tuinieren. Graag had ik mijn kennissen kring willen uitbreiden wat niet altijd evident is. Golven is een leuke sport met etiquette en daar kan ik wel mijzelf een beetje terug in zien. Aarzel niet om contact op te nemen! Virginie volledig profiel
Elegant on the bike, Casual chique on the green, Sporty in the mountains, Nicely dressed at diner, Zijn hier een aantal zaken die een interesse opwekken😀? volledig profiel
Ik ben Nederlandse, begin juni in Gent komen wonen voor mijn werk en zou graag mn tennis willen voortzetten in Belgie. niveau 6-7 volledig profiel
Zoek een golfmaatje om gezellig een rondje te lopen volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een golfmaatje via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een golfmaatje vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een golfmaatje, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een golfmaatje vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 337 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

carine · deze maand

goed

leuke mensen ontmoet en vrienden geworden

Siska · deze maand

Samen is leuker

Samen bewegen is gewoon veel leuker. Sportpartner geeft een duwtje in de rug, waarmee ik blij was.

leen · deze maand

geen slecht initiatief

Echter past het niet bij mij, ik vind het hier wel veel beleefder aan toe gaan dan op een dating site, maar ik heb dit niet als een dating site bekeken of ervaren.

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."