Zoek jij een badmintonpartner? Meld je nu aan!

Dé badmintonpartner site van België!

Vind een badmintonpartner

Vertel me meer over Sportpartner

zoek je een sportmaatje dan ga je bij sport42 vast en zeker iemand vinden, op jou tempo zonder verplichtingen enkel lidmaatschap is een must.

nikkc

Heel erg handig heb iemand ermee gevonden

laysie

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in badminton

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

+4
Op zoek naar iemand om samen nieuwe sport uitdagingen aan te gaan volledig profiel
Regelmatig gesquashed in mijn jeugd, en wil nu het racket terug opnemen. Gemiddeld niveau, ik speel vooral voor het plezier. volledig profiel
+1
Ik hou van wandelingen en fietstochten maken. Voor badminton, pingpong, skiën of iets nieuws ben ik ook wel te vinden. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Reizen, cultuur, muziek, toneel …. zijn ook mijn ding. Gelijkgestemd? Laat maar horen ;-) Sportieve groetjes, Els. volledig profiel
ik heb ADHD en autisme en zoek iemand om te wandelen of te zwemmen of te tennisen volledig profiel

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een badmintonpartner via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een badmintonpartner vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een badmintonpartner, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een badmintonpartner vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 3,9 uit 5 gebaseerd op 23 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Klaproos · deze week

feedback

oké site

Greet61 · deze week

Punten

Niet duur én geen moeilijke opzegging

nonkel jef · deze maand

goed

Het is een duidelijke website en overzichtelijk

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."