Zoek jij een fietsmaatje? Meld je nu aan!

Dé fietsmaatje site van België!

Vind een fietsmaatje

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in fietsen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

55 maar nog niet versleten en jong van hart haha volledig profiel
Ik wandel enorm graag,ben buitenmens. En eventueel had ik graag ook enkele meerdaagse tochten gedaan. volledig profiel
Ik zoek iemand om op zondagnamiddag af en toe te gaan wandelen of fietsen. volledig profiel
Ik ben gewoon opzoek naar iemand die op regelmatige basis wil gaan wandelen of fietsen. Ben nog lang niet aan een marathon toe.... het gaat mij niet om de kilometers maar om de ontspanning, beweging en gezelligheid. volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een fietsmaatje via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een fietsmaatje vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een fietsmaatje, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een fietsmaatje vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,1 uit 5 gebaseerd op 419 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

carine · deze maand

goed

leuke mensen ontmoet en vrienden geworden

Siska · deze maand

Samen is leuker

Samen bewegen is gewoon veel leuker. Sportpartner geeft een duwtje in de rug, waarmee ik blij was.

leen · deze maand

geen slecht initiatief

Echter past het niet bij mij, ik vind het hier wel veel beleefder aan toe gaan dan op een dating site, maar ik heb dit niet als een dating site bekeken of ervaren.

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."