Zoek jij een fietsmaatje? Meld je nu aan!

Dé fietsmaatje site van België!

Vind een fietsmaatje

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in Fietsen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

+6
Ik ben Mouna, 24jaar. Ik ben recent verhuisd naar regio Leuven. Ik zou graag terug wat meer gaan sporten. Ik ben op zoek naar iemand die zin heeft om samen te sporten, zo kunnen we elkaar motiveren 👊 Ik sta open voor verschillende sporten en probeer graag nieuwe dingen uit. volledig profiel
+4
Ik ben Vero en op zoek naar een vriendin om af en toe iets leuks samen te doen. Ik zelf woon in Zandhoven en werk in Antwerpen Centrum. Ik heb twee hondjes en ik hou van de kleine dingen in het leven. volledig profiel
Ik zou wat vaker de natuur moeten ingaan in eigen land, tegelijk de conditie onderhouden, tegelijk interessante mensen ontmoeten die dezelfde sporten willen beoefenen. Naast zwemmen en wandelen fiets ik ook graag. volledig profiel
Vlakbij de Kalmthoutse Heide en de Ossendrechtse duinen wonende🌳🌲 zijn wandelen en fietsen de ideale ontspanning. Maar ook met de auto naar andere natuurgebieden rijden om daar nieuwe plekjes te ontdekken vind ik een leuke afwisseling. Halt houden bij een café of taverne of lekker relax onder de bomen met een picknick om de benen wat rust te bieden mag niet ontbreken😉 Enkele zomers geleden ben ik gestart met MTB. Helaas door tijdsgebrek staat mijn fiets al enige tijd op stal. Het fietsen in de natuur tussen de bomen🌲🚲🌳 wil ik graag hervatten. Dansen💃💃💃 Geregeld volg ik een lesje Nia, meestal zondagvoormiddag. Begin september ga ik deelnemen aan een kennismakingsles Salsa.....wie weet vind ik het leuk 👍en sluit ik me aan bij de wekelijkse salsalessen die op woensdagavond plaatsvinden. Padel, dé sport van deze tijd. Ikzelf heb het nog niet gedaan maar zou het graag een keer ervaren. Ben jij degene die het ook graag een keer probeert? Laten we samen ontdekken of we het leuk vinden en lachen met ons gestuntel om dan later héél misschien profs te worden🙃😉 volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een fietsmaatje via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een fietsmaatje vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een fietsmaatje, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een fietsmaatje vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 501 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Katleen · dit jaar

bienbien

C'est un bon médium, le site est claire est simple a utiliser. La seule chose qui serait encore un plus, c'est de ne pas differentier au niveau de la langue mais de présenter tout les gens dans l'entourage, peu importe leur langue.

jan · dit jaar

Top

Top

Geert · dit jaar

Mooi verhaal.

Heb gevonden wat ik zocht. Dus, voor mij geslaagd.

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."