Zoek jij een fietsmaatje? Meld je nu aan!

Dé fietsmaatje site van België!

Vind een fietsmaatje

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in fietsen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

+1
Hey,tijd om wat meer te sporten,alleen de motivatie ontbreekt soms:) volledig profiel
+2
Nieuw hier! Alleenstaande man, 36 jaar... Kan wat extra beweging gebruiken, maar alleen is maar alleen :) Stukje fietsen, lopen, zwemmen of tennissen... sta ook open voor iets nieuw! Ik leer je graag kennen! volledig profiel
Jonggeestige single van 50 met sportieve voornemens ontmoet graag nieuwe mensen. volledig profiel
Hallo, ik ben een 50-jarige single met natuurgevoel. Zou het fijn vinden om niet langer alleen te fietsen of wandelen. Regelmatig een ontspannend tochtje met een positief iemand, daar kijk ik naar uit volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een fietsmaatje via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een fietsmaatje vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een fietsmaatje, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een fietsmaatje vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,1 uit 5 gebaseerd op 382 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Kari · gisteren

gevraagde beoordeling

fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen

Roger · gisteren

prima

ziet er heel zichtbaar uit ,ik heb al een kandidaat maar ik weet niet wat ze wilt ,kan haar niet zien ,nog niet betaald

Roland · deze maand

Beoordeling

Directe en correcte reactie gekregen

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."