Zoek jij een fietsmaatje? Meld je nu aan!

Dé fietsmaatje site van België!

Vind een fietsmaatje

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in Fietsen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Hoi, wil graag nieuwe mensen leren kennen om samen vrije tijd door te brengen. Samen wat actief bezig zijn en ondertussen gezellig praten. Lijkt me leuker om zo eenzame momenten in te vullen. volledig profiel
Competitie wielrennen 🚴‍♀️ stratenlopen🏃‍♂️ en duathlon PhD onderzoeker🧪 Dierenvriend 🐶 Veggie (Gelukkig is 🍷 veggie) 😁 volledig profiel
+6
Hallo, Ik ben Jan, 33, woon in Boutersem en ben op zoek naar leuke en vriendelijke mensen die van natuur houden om samen te bewegen - vooral wandelen in Vlaams Brabant maar ook in andere provincies als het de moeite waard is. Ik heb tijd zowel in de week als in het weekend. Leeftijd, orientatie enz maken niet uit, wel zin en motivatie om dingen samen te doen! Ik hoor graag van jou en hopelijk gaan we binnenkort samen wandelen:) volledig profiel
Ik geef les op een middelbare school en ben daarnaast dierenartsassistent. Dat laatste is een beetje een uit de hand gelopen hobby. Uiteraard ben ik dus een dierenvriend. Zelf ben ik baasje van twee eigenzinnige katten. Ik ga graag wandelen, maar alleen is maar alleen. Samen is dat toch een heel pak gezelliger. In de zomer kan je me ook steeds warm maken voor een fietstochtje. Ik ben niet super sportief, dus dat fietstochtje is niet op een racefiets met een lycrapakje aan, maar gewoon rustig genieten van de omgeving met af en toe even een rustmomentje voor een hapje of drankje. Ik zoek een maatje om samen te wandelen: genieten van de natuur, een stad bezoeken, uitwaaien en je hoofd leeg maken ... volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een fietsmaatje via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een fietsmaatje vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een fietsmaatje, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een fietsmaatje vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 483 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

elfenkind · deze maand

Goede site

Een goede manier om samenhorigheid tussen mensen te krijgen door de diverse mogelijkheden om dingen te doen

Alice · vorige jaar

Heel toegankelijk, maar ook dubbelzinnig

Leuk, om nieuwe mensen te leren kennen, maar ook vaak addertje onder het gras... sommigen zijn uit op een relatie en zien sportpartner als een makkelijke en goedkope datingsite. (meerdere keren zelf mee gemaakt) Uiteindelijk wel enkele toffe vriendinnen gevonden om samen te gaan wandelen. Dus voor mij wel oke.

Vince · vorige jaar

Prima

Prima

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."