Zoek jij een skimaatje? Meld je nu aan!

Dé skimaatje site van België!

Vind een skimaatje

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in skieen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

+2
Hallo, ik ben Mark een vitale sportieve kerel en ben op zoek naar iemand die graag zijn ontspanning invult met sport. Dit kan vanalles zijn; een toffe wandeling, leuke mtb-tocht, racefiets, reisfiets voor meerdere dagen, de sneeuw met ski’s, een avondje zwembad, een partijtje badminton in de tuin, een tai chi- momentje, de loopschoenen voor een uurtje, ... we zoeken geluk dikwijls te veel in glitter and glamour, al da niet gevoed door sociale media. Genieten van kleine dingen,... we hollen maar voort, zonder eens stil te staan bij de eenvoud van vele dingen. Mogelijk tot op een of ander bijzonder momentje in sportoutfit! Groetjes Mark volledig profiel
Ik wil graag gaan wandelen maar alleen vind ik dit niet zo leuk. Dus zoek ik een wandelmaatje. Liefst in het weekend, maar kan ook in de week maar dan 's avonds. volledig profiel
+1
Hoy ik ben jesse en zoek leuke contacten om iets met te doen volledig profiel
+1
Ik hou van sporten. Niet fanatiek, gewoon om te ontspannen. volledig profiel

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een skimaatje via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een skimaatje vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een skimaatje, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een skimaatje vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 272 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Ti amo · deze week

goed

prima

Luca · deze maand

Heel goed

Ben er tevreden mee

Athena · vorige jaar

Een goede site

Ik ben hier nieuw, doe nog stommiteiten , zal mij misschien binnenkort lid maken, werken jullie ook met automatische verlengingen? Denk dat het positief is dat jullie de mening van de leden vragen Athena

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."