Zoek jij een wandelmaatje? Meld je nu aan!

Dé wandelmaatje site van België!

Vind een wandelmaatje

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in wandelen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

...samen sporten en meer ... volledig profiel
+1
Hoi Welke aangename vrouw heeft zin om bij voorkeur op zondag te gaan wandelen of fietsen. Groetjes Dirk volledig profiel
Levensgenieter met een zacht karakter. Ik hou van de natuur in al zijn eenvoud. Fietsen en wandelen alleen is leuk maar met goed gezelschap wordt het geweldig. Misschien kunnen we elkaar nieuwe wandelpaden leren kennen. volledig profiel
+2
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin hendrerit porta porttitor. Integer fringilla lacus ut lacinia rhoncus. Aenean ultrices magna massa, in faucibus risus dignissim id. :-p :-p Sportieve ondernemer met momenteel de "fietsmicrobe". Heel veel gelopen in het verleden (5-10 km) Passie voor gezonde voeding, hoewel ik ook zondig hoor. volledig profiel

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een wandelmaatje via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een wandelmaatje vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een wandelmaatje, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een wandelmaatje vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,1 uit 5 gebaseerd op 370 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Ella · dit jaar

Sport

Is leuk om iemand te ontmoeten die ook graag sport en eventueel mekaar beter te leren kennen in een ongedwongen sfeer of gewoon nieuwe mensen te leren kennen.

Mieke41 · dit jaar

Heel leuke ervaring

Met iemand samen fietsen en nog een babbeltje achteraf, meer moet dat niet zijn, gevonden!

Tati · dit jaar

Goed

Ikzelf ben heel tevreden heb er niet alleen een fietsmaatje aan over gehouden maar ook een schat van een partner

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."