Zoek jij een wandelmaatje? Meld je nu aan!

Dé wandelmaatje site van België!

Vind een wandelmaatje

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in wandelen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Mijn naam is Vanessa. 43 jaar en samenwonend met Rob. 2 kinderen van 15 en 18 jaar. Ik ben actief als fotografe en commercieel medewerker. In. Mijn vrije tijd houd ik van de natuur. Wandelen en kruiden zoeken in de natuur is wat ik het liefste doe. Een koffietje drinken na een mooie wandeling hoort daar natuurlijk bij.. Ik ben op zoek naar iemand die houdt van wandelen en mooi plekjes kent in regio Limburg zodat we samen als vrienden of vriendinnen op pad kunnen gaan om deze plekjes te bezoeken. volledig profiel
Graag zou ik iemand vinden om te gaan wandelen,ben nog maar een beginnende.groetjes volledig profiel
Ik vertoef graag in de natuur...maar alleen wandelingen maken zie ik niet zo zitten. volledig profiel
Ik ben een rustige persoon die graag van het leven geniet en graag lacht liefst vanal deel ik mooie herrineringen in de natuur met iemand die positief is ingesteld. volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een wandelmaatje via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een wandelmaatje vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een wandelmaatje, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een wandelmaatje vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,1 uit 5 gebaseerd op 400 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Guido · deze week

Veel mogelijke kandidaten - goede match

Na mijn aanmelding kreeg ik veel kandidaten die best een goede match vertoonde.

KEVIN · deze week

Interessant

Alles verliep vlot en leuk

Ven · dit jaar

Supper

10*

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."