Zoek jij een bridgepartner? Meld je nu aan!

Dé bridgepartner site van België!

Vind een bridgepartner

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in bridge

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

+1
sportief geweest zou het weer willen worden a ja en grappig ook soms volledig profiel
+6
Hi, ik heb een voorliefde voor sport en sport doen met twee vind ik echt de max! Voor mij maakt het niet uit of ik verlies, win of zelfs wat we doen; ik vind het gezelschap veel belangrijker. Een goede tijd hebben en nieuwe mensen leren kennen is heel aangenaam :) volledig profiel
Wat sporten zal me zeker goed doen en dan liefst met 2. Rustig wandelen of fietsen en een gezellige babbel over vanalles en nog wat. Of terug stijldansen na 30 jaar. Of de kneepjes van het bridgen leren. Na veel te lang tussen mijn 4 muren doorgebracht te hebben wil ik terug naar buiten. Ik ben open minded, nieuwsgierig om bij te leren, rechtuit, sociaal ingesteld en rustig. En alles is natuurlijk leuker met 2 dan alleen of in grote groep. volledig profiel
+1
Ik zoek een sportmaatje - een partner in crime - om samen te wandelen, te fietsen, te dansen en eventueel een partijtje golf en te bridgen. Houd van mensen. Nieuwe mensen leren kennen vind ik spannend. Ik ben een alleenstaande levensgenieter en sociaal ingesteld. Hoop via deze weg nieuwe mensen te ontmoeten en veel te genieten. volledig profiel

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een bridgepartner via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een bridgepartner vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een bridgepartner, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een bridgepartner vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 275 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Athena · dit jaar

Een goede site

Ik ben hier nieuw, doe nog stommiteiten , zal mij misschien binnenkort lid maken, werken jullie ook met automatische verlengingen? Denk dat het positief is dat jullie de mening van de leden vragen Athena

Amelie · dit jaar

Goed initiatief

Het is een zeer goed initiatief. jammer dat er zo weinig deelnemers zijn die een foto posten. Er wordt ook niet veel initiatief genomen. Maar dat ligt natuurlijk aan de deelnemers.

Ella · dit jaar

Sport

Is leuk om iemand te ontmoeten die ook graag sport en eventueel mekaar beter te leren kennen in een ongedwongen sfeer of gewoon nieuwe mensen te leren kennen.

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."