Zoek jij een bridgepartner? Meld je nu aan!

Dé bridgepartner site van België!

Vind een bridgepartner

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in bridge

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

+15
Hallo ik hoop dat het goed met je gaat, de eerste lever om te schrijven is echt niet gemakkelijk, dus ik zal een eenvoudige boodschap maken. Mijn naam is sonia, ik ben 38 jaar oud, ik ben 1 m 70 voor 65 kg het is ongeveer 2 jaar een paar maanden dat ik single ben, ik ben op zoek naar mijn soulmate een persoon van vertrouwen, oprecht, serieus en zo loyaal, iemand die echt weet wat hij met zijn leven wil doen, een persoon die van me kan houden zoals ik ben en niet zoals hij wil dat ik ben, want voor mij in liefde is het vertrouwen + loyaliteit die de grootste pijlers van de liefde zijn. Ik ben sportief en laat me een beetje de eenzaamheid vergeten die over me hangt, ik hou ook van koken, ik hou van de natuur, lezen, literatuur, zwemmen, bioscoop, wandelen tussen strandliefhebbers ... Ik heb een dochter en haar naam is Jade. Ik wens je een hele goede dag, lief en wacht op je nieuws, om me meer over jezelf te vertellen en stuur me foto's van jou Sonia skype alonesonia2@hotmail.comGmail alonesonia@gmail.comHan jicht alonesonia@gmail.com Kisses binnenkort volledig profiel
+4
Sociaal, jong en respectvol ingesteld. volledig profiel
Ik zoek vriendschap volledig profiel
+3
Heey ik ben Kevin en zeer sportief aangelegd wil je meer over me weten graag een seintje mvg en tot dan bij de eerste afspraak see you later aligator 😜😘 volledig profiel

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een bridgepartner via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een bridgepartner vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een bridgepartner, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een bridgepartner vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 276 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Luca · deze week

Heel goed

Ben er tevreden mee

Athena · vorige jaar

Een goede site

Ik ben hier nieuw, doe nog stommiteiten , zal mij misschien binnenkort lid maken, werken jullie ook met automatische verlengingen? Denk dat het positief is dat jullie de mening van de leden vragen Athena

Amelie · vorige jaar

Goed initiatief

Het is een zeer goed initiatief. jammer dat er zo weinig deelnemers zijn die een foto posten. Er wordt ook niet veel initiatief genomen. Maar dat ligt natuurlijk aan de deelnemers.

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."