Maak samen een wandeling

Dé wandelmaatje site van België!

Vind een wandelmaatje

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in Wandelen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Ik hou van wandelen in natuur gebieden en langs rustige dorpjes na het wandelen ga ik ook graag iets drinken. hou zelf ook veel van natuur de flora en fauna. En heb beetje basis kennis van het eten van wilde planten handig voor als je een hongertje krijgt onderweg ;) volledig profiel
Hey, ik ben Kelly en ik dans super graag. Ik droom er al lang van om te gaan stijldansen en hoop hier een leuke danspartner voor te vinden... volledig profiel
+9
Beschouw mezelf als vrijdenkend en sociaal. Met veel enthousiasme en zonder verwachtingen kijk ik uit naar komend ervaring(en). Groet volledig profiel
Hoi, ik ben een redelijke reactieve sporter. In de eerste plaats lijkt het me leuk om samen met anderen te wandelen. Een wandeling op verplaatsing doe ik graag voor 1,5 à 2u. Ontspannen in de natuur, genieten van de stilte is goed. Maar ze mag een beetje opgevuld worden :-) Naast fietsen en zwemmen, ben ik actief als volleybaltrainer en hou ik wel van koken (basic/puur). volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een wandeling maken met een nieuw wandelmaatje

Daar gaat het om bij Sportpartner. Nieuwe mensen ontmoeten. Om samen bijvoorbeeld een wandeling te maken. Maar je kan ook fietsmaatjes of golfmaatjes hier vinden. De meeste mensen komen hier echter voor wandelen. Ook zijn er veel wandelclub en wandelgroepjes hier te vinden. Dus heb je zin een wandeling? En ook zin om nieuwe mensen te leren kennen? Dan ben je op de perfect plek. Sportpartner.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,1 uit 5 gebaseerd op 490 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Geert · dit jaar

Leuk,

mooi initiatief

Enzo · dit jaar

Sportgroepen

Dankzij de wandelgroep wandelen wij ongeveer elke week in groep ongeveer 1 à 2 keer. Dit is een goede uitvinding.

Ildeken · dit jaar

Heel gemakkelijke site om een sportpartner in de buurt te vinden

Heel positieve en interessante website

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."