Hardlopen met Singles? Word ook lid!

Dé hardloopmaatje site van België!

Vind een hardloopmaatje

Vertel me meer over Sportpartner

Dank je om me de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen via het eenvoudige systeem van berichtjes. Meer moet dat niet zijn!

Mariette

Ik ga enkel weg omdat ik iemand heb gevonden via deze site.

Johan2600

In België zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in hardlopen

In België zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

+4
Op zoek naar leuk gezelschap en nieuwe vriendschappen om samen te sporten en leuke dingen te doen. volledig profiel
Al fietsend genieten van het leven 😎🚴🏻‍♀️☀️ volledig profiel
+2
Veel te lang in mijn kot gezeten de laatste maanden. Tijdens Corona heb ik tijd genoeg alleen doorgebracht op de fiets en in het bos. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Ik hou van afwisseling en ik zou graag trainen voor een kwarttriathlon. Wil jij samen met mij deze uitdaging aangaan? volledig profiel
Hey! Onlangs verhuisde ik met m'n twee dochters van het prachtige Lokeren naar het naburige Sint-Niklaas. Komende van een loopparadijs naar een iets minder uitnodigende loopstad maakt dat het hier al snel een beetje saai begint te worden in m'n eentje. Ik zou kunnen opteren om me aan te sluiten bij de plaatselijke atletiekklub maar 'k denk dat het leuker is om zelf te beslissen wanneer en eventueel met wie te gaan hardlopen. Wie wil er met mij de streek hier en misschien ver daarbuiten helpen ontdekken? 'k Hou van trailruns, hoogtes, laagtes, natuurlopen, marathons, wegwedstrijden, funruns allerhande, noem maar op, de hele rataplan... in alle weersomstandigheden ;-) volledig profiel
meer leden bekijken?

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Hardlopen met Singles?

Word dan ook snel lid. Als sinds 2007 vinden Single Loopmaatjes elkaar hier op Sportpartner. Het werkt gewoon. Meld je aan en zie direct alle single loopmaatjes uit jouw regio. En wist je dat het voor golf erg goed werkt, maar ook zeker voor danspartners, tennismaatjes of ander soort sportmaatje kan je op SportPartner terecht. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een single hardloopmaatje vindt. En omdat SportPartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al jaren heel goed. 

Waarom schrijven mensen zich in?

Voor een heleboel verschillende redenen! Sommige mensen zoeken een stok achter de deur. Anderen vinden het gewoon leuk om nieuwe mensen te leren kennen via sport. Weer anderen zijn net verhuisd en zoeken nieuwe sportmaatjes. En ja, er zijn er ook bij die gewoon openstaan voor meer sociale contacten. Het kan allemaal. Sport is wat iedereen aan elkaar verbindt. Word ook lid en vraag je matches waarom hij of zij een maatje zoekt.   

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,2 uit 5 gebaseerd op 316 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Toy · deze week

Oudere heren

Niet veel heren van rond de 70. Maar dat is niet jullie schuld, de heren moeten zich willen inschrijven. Er zitten enige goede profielen tussen, die ik dus nog niet kan beantwoorden Vriendelijke groeten, en ik hoop op succes Elianne

Christel · deze week

Sportpartner = Goed initiatief !

Ik vind deze website een goed initiatief om mensen met dezelfde interesses in een bepaalde sport de gelegenheid te geven een geschikte Sportpartner te vinden ... en misschien meer.

Brigitte · dit jaar

Super

Dienst van Lotte werkt voorbeeldig. Dank u

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."