Zoek jij een danspartner? Meld je nu aan!

Dé danspartner site van Denemarken!

Vind een danspartner

Vertel me meer over Sportpartner

Fandt det jeg ledte efter

SeanMilleri

Det er en udmærket side. Men få på min egen alder, og afstanden lang.

HH97

In Denemarken zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in dansen

In Denemarken zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Søger en dame/pige til fælles interesser. volledig profiel
Hej Har altid drømt om at kunnne salsa og nu har jeg muligheden for det, jeg har rytmesans og er lærenem. jeg er 184 og er atletisk bygget og vi passer sammen Her du lyst til at lære/introducere mig til den verden så skriver endelig. volledig profiel
+4
Søger en trænings makker, som man kan træne med mindst en gang om ugen. Er til lidt af hvert i forhold til træningen. volledig profiel
Har danset i mange år, men mangler en dansepartner, til latinamerikanske danse. volledig profiel

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een danspartner via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een danspartner vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een danspartner, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een danspartner vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Echte beoordelingen van leden

Gemiddeld 4,1 uit 5 gebaseerd op 31 beoordelingen

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Mads · deze maand

God app.

God ide med at finde trænings partner på.

NaturTak:-) · dit jaar

Godt at matche motion og dating :-)

Har ikke personligt fundet et match herigennem grundet flytninger m.m., men det nye lay-out er super flot og attraktivt 👍😊

Hsr · dit jaar

ganske god

er ikke kommet vidre

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."