Zoek jij een badmintonpartner? Meld je nu aan!

Dé badmintonpartner site van Denemarken!

Vind een badmintonpartner

Vertel me meer over Sportpartner

In Denemarken zijn er gelukkig meer geïnteresseerd in badminton

In Denemarken zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.

+10
Er åben for at afprøve nyt. Har medlemskab i Fitness Word og går til Beach Volley Ball Kun godt tænk mig at gå til dans Andre siger om mig at jeg er nemt, tollerant og underholdende. volledig profiel
+4
Ny her... kigger lige om der kunne være nogle interessante bekendtskaber at være aktiv med volledig profiel
+3
Mads 25, fra København - dyrker til daglig en del styrketræning, let kondition, smididighed. Spiller desuden en del fodbold og kan godt li’ at dyrke ketchersport, fx squash eller badminton, men mest bare for hyggens skyld volledig profiel
+2
Ønsker mere bevægelse i hverdagen volledig profiel

Waarom Sportpartner

10 jaar

10 jaar

Al meer dan 10 jaar helpt Sportpartner om sociaal en actief zijn. Om mensen te leren kennen en vrienden te maken. Om gezonder en leuker te leven. Meld je aan en kijk wie er bij jouw uit de buurt lid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Sportpartner werkt zo goed omdat alle profielen handmatig gekeurd worden. De betrouwbaarheid van de leden is dus heel hoog. Ons team van medewerkers houdt dagelijks de website goed in de gaten.

Veilig

Veilig

Jouw privacy staat bij ons voorop. Je hoeft niks in te vullen wat niet nodig is. Jouw gegevens worden zeker niet doorverkocht en de hele website is streng beveiligd met een zogeheten SSL certificaat.

Een badmintonpartner via Sportpartner

Op Sportpartner kan jij een badmintonpartner vinden bij jou uit de buurt. Niet alleen voor het vinden van een badmintonpartner, maar voor alle soorten sportmaatjes werkt Sportpartner heel goed. Met tienduizenden leden is de kans groot dat ook jij een badmintonpartner vindt. En omdat Sportpartner is ontwikkeld voor dit ene specifieke doel werkt het al meer dan 10 jaar erg goed.

Basis en Premium lidmaatschap

Sportpartner biedt een volledig gratis basis lidmaatschap. Hiermee kan je al jouw matches bekijken, zonder enige verplichting vooraf. Blijkt het toch niks voor je zijn? Dan schrijf je je gewoon weer uit. Pas voor het maken van echt contact vragen wij een vergoeding en heb je een Premium lidmaatschap nodig. Ook het Premium lidmaatschap is vervolgens heel makkelijk op te zeggen. Zonder opzegtermijn! Probeer het gewoon even, kijk gratis rond met het basis lidmaatschap.

Wat schrijven anderen over Sportpartner

Samen is meer

"Spijt krijg je vooral van de dingen die je niet gedaan hebt."